Menu

Nieuwbrief Januari 2019

Nieuwbrief Januari 2019

 Beste kunstliefhebber, ook deze keer willen we je weer verrassen met een paar bijzondere kunstwerken die op KUNSTmarktplaats.nl te koop zijn aangeboden.

Wil je dit kunstwerk delen onder je vrienden? Klik op de foto en stuur deze door. De kunstenaars/adverteerders zullen je dankbaar zijn.
Heb je interesse in een kunstwerk? Neem direct contact op met de aanbieder. 
Voor alle schilderijen kijk je op www.kunstmarktplaats.nl.
Veel kijkplezier!
 

 

 

 

JaFri

Acryl op katoen. 60x80 
 

 

Een schitterend modern kunstwerk ( "Don Carlos", zeefdruk, 118/200) van de kunstenaar Corneille (1922-2010). Mooi achter glas ingelijst. Gesigneerd rechts onder en gedateerd 1990. De afmetingen met lijst: 73 cm. x 61 cm. De beeldmaat is: 44 cm. x 36 cm. De conditie van het kunstwerk is heel goed. De zilverkleurige lijst heeft enkele lichte gebruikssporen. Het kunstwerk wordt geleverd met een echtheidscertificaat. 

 

Je wordt helemaal "happy" van dit prachtig geschilderd schilderij in olieverf. 100x120 cm 3D doek Het werk is onbeschadigd. Het gaat hier om een ouder werk van een internationaal bekende, goed verkopende professionele kunstschilder. Zij moet ruimte maken in haar atelier en ik mag dit werk nu voor haar verkopen. Dit is een hele mooie prijs. Het werk was voor 1950,- in een galerie geëxposeerd. Daarna is het kunstwerk is verhuurd geweest. Voor meer info over het kunstwerk of over de kunstenaar kunt u me mailen. 

 

acryl en collage 

 

Wouter van Donselaar

Kleurrijk abstract modern mixed media schilderij, opgebouwd uit diverse lagen (dekkend en transparant) en met verschillende materialen. 

 

Nekiram

Krachtig.Rood.Warm.Voorwaarts.Abstract.
 

 

Sisa (zus in het surinaams)

 

 

 

Tip voor alle KUNSTenaars die adverteren: als je bij de advertentietitel zowel de titel EN je eigen naam vermeldt ben je nog beter te vinden op de site.

 

 

 
 
Ga terug naar het overzicht