Menu

Even voorstellen

Even voorstellen

Beste KUNSTmarktplaats kunstenaars, galeriehouders en andere belangstellenden,

Sinds kort ben ik, Gemma Leijen, de nieuwe beheerder van KUNSTmarktplaats.nl. Al van kleins af aan ben ik liefhebber van kunst; ik kijk ernaar, geniet ervan en ik verzamel ook. Om ook anderen te laten genieten van kunst heb ik jarenlang meegewerkt aan de organisatie van verschillende fysiek toegankelijke kunstbeurzen in Nederland. Mijn ervaring en passie voor de kunst zet ik nu, samen met jullie, in voor KUNSTmarktplaats.nl.

KUNSTmarktplaats.nl is HET platform waar aanbieders van en vragers naar (betaalbare) kunst elkaar online kunnen treffen om kunst te kijken, te kopen en/of te verkopen. Met veel energie, enthousiasme en toewijding beheer ik het platform maar ga het ook verder uitbouwen zodat we nog meer mensen kunnen bereiken met onze kunstwerken en ook  het aanbod op KUNSTmarktplaats.nl nog veel groter wordt. 

Velen van jullie zijn al actief op KUNSTmarktplaats.nl. Dat waardoor ik enorm! Iedereen die een account heeft op KUNSTmarktplaats krijgt daarom twee credits bijgeschreven op zijn account om daarmee een kunstwerk een half jaar lang gratis op KUNSTmarktplaats.nl te zetten.

​Heb je nog geen account? Dan kun je op KUNSTmarktplaats.nl eenvoudig een account aanmaken. Alle nieuwe klanten krijgen (tot 1 december aanstaande) bij aankoop van minimaal twee credits er twee gratis. Een mooie start om nog meer van jullie fantastische kunstwerken te delen.

Heb je tips, vragen en/of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met mij op.

Graag tot ziens op KUNSTmarktplaats.nl

Ga terug naar het overzicht